Psyykkinen valmennus

Psyykkinen valmennus urheilussa

Psyykkisen valmennuksen tavoitteena on aina urheilijan  elämäntilanteen ja psyykkisen hyvinvoinnin kokonaisvaltainen huomioiminen. On tärkeää, että psyykkinen valmennus on aina arkeen sidottua. Hyvinvointiin panostaminen ei ole pois suorituksesta, vaan päinvastoin. Kun voimme hyvin, saamme aikaan myös parempia tuloksia ja saavutamme tavoitteitamme.  Hyvinvointi lähtee itsetuntemuksesta ja asiantuntijan avulla voi saada käyttöön uusia keinoja ja työkaluja hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Urheilijan psyykkisen valmennuksen tavoitteena on tukea urheilijaa uran alusta loppuun asti ja vielä lopettamisen jälkeenkin.

Minulla on kokemusta psyykkisestä valmennuksesta niin urheilijana, valmentajana kuin urheilupsykologinakin.  Olen työskennellyt eri lajien urheilijoiden kanssa mm. Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa ja ollut mukana kehittämässä uusia menetelmiä psyykkiseen valmennukseen yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen kanssa. Psykologina minulla on laaja ymmärrys ihmismielestä ja mielenterveydestä, mistä on hyötyä myös psyykkisessä valmennuksessa.

Psyykkinen valmennus taiteessa ja työelämässä

Psyykkisen valmennuksen menetelmät ovat sovellettavissa erinomaisesti myös taiteen pariin sekä työelämään. Tarjoan psyykkisen valmennuksen palveluita myös näyttelijöille, muusikoille ja taitelijoille sekä työelämän kontekstiin.

 

Palvelut:

  • Psyykkisen valmennuksen workshopit ja koulutukset urheiluseuroille, valmentajille ja urheilijoille.
  • Lasten, nuorten ja aikuisten psyykkinen valmennus
  • Taitelijoiden psyykkinen valmennus
  • Valmentajien tukeminen
  • Yksilöasiakkaiden vastaanotto ja joukkueiden kanssa työskentely.
  • Etävastaanotto mahdollinen.

Minusta sanottua

caret-down caret-up caret-left caret-right
Balettitanssija 22v

”Working with Vilhelmiina has been tremendously helpful in making the right changes and finding solutions to apply to my everyday life- not only is she great at giving suggestions but she always involves you, making our sessions feel like teamwork rather than a one sided meeting. Since I reside in a different country and have a busy schedule, she has made it very convenient to talk over skype, where her interaction with me has been as detailed and thorough as if she was in the same room.

The life of a ballet dancer is tough and extremely stressful, but even with the situations I have to deal with in the industry, which can be quite foreign to her, she is able to understand, relate, and come up with ideas on how to deal with the stress/insecurity in my field. I am extremely grateful to have such an open minded, helpful and positive psychologist, who makes you feel comfortable and at ease in every session.”